Cancel·lació


Des de l'organització de l'activitat en favor dels presos i exiliats polítics “FARAN EL CIM”, us comuniquem que per causes alienes a la nostra voluntat ens veiem obligats a posposar la Cadena Humana que estava prevista el 16 de juny. 

La raó és que els agents rurals i la direcció del Parc, degut a la presència a la zona de la Perdiu Blanca, una espècie en greu perill d'extinció, la qual sembla que ha fet niu a punts per on havia de passar la cadena, se’ns demana si podem canviar de data aquesta activitat per tal de no afectar la reproducció d’aquesta espècie.

Per tal de no afectar la fauna ni l'espai natural, posposem doncs aquesta activitat per més endavant. Evidentment us farem saber la nova data, doncs el nostre compromís amb tots els presos i exiliats es manté ferm.

Us demanem disculpes per aquest contratemps, a la vegada que us agraïm la col·laboració, tot esperant que ens retrobarem ben aviat per tal que els represaliats per defensar les llibertats de Catalunya puguin fer el cim amb tots nosaltres.

Atentament,


L'organització de Faran el CIM!Amb el suport de: